Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2014 15:27 - Съвети за успешна първа среща
Автор: gelferomoni Категория: Тя и той   
Прочетен: 1621 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2014 15:30


 Бъдете креативни и разчупете установените норми !   image   Няма нищо по-прекрасно от влюбването. По цели нощи мислим за избраника си, надяваме се случайно да се срещнем на следващия ден, проверяваме дословно и целия му Facebook профил. Какво да се прави, жени сме и май любопитството ни е по-силно дори от любовта.
В един прекрасен момент се оказва, че и Той таи чувства към нас. Приказката е на път да се сбъдне, но преди това трябва да премине през първата среща. А точно тя може да обърка целия сюжет.
В идеалния случай, този тип срещи преминават в смях, закачки и премрежени погледи. В реалния обаче често гледката е следната: двама души стоят в ресторант или кафене, а мълчанието е единствената им тема на разговор. От време на време единият се опитва да "разчупи леда” с нелепа шега или изказване, но това води или до учудване на отсрещния, или до едносричния му отговор. 
Вечерта двамата псевдо влюбени се прибират по домовете си с ясното съзнание, че от това няма да излезе нищо. И приказката свършва, преди да е започнала.

image   Разбира се, не е нужно всяка първа среща да преминава по подобен сценарий. Но, признайте си, неловките ситуации почти никога не отсъстват, нали?
Време е да разчупим статуквото и да въведем нов правилник за срещи. "Не" на традиционните кафенета и ресторанти, "да" на нестандартните идеи.
Първо, освободете се от очакванията си. Не е нужно всеки мъж, с когото излизате, да бъде определян като потенциалния Единствен. Отдайте се на момента и бъдете само и едиствено себе си. Ако той се влюби, поне ще сте сигурни, че го е направил в истинското ви Аз, а не онова другото, което "обличате" само за определени случаи.
Мислете в перспектива. Например, защо вие не изберете къде да отидете, вместо да оставяте избора на него? Ако държите да бъдете в заведение, направете го. Но защо не отидете в някой друг град, близък до вашия? Може да ви се струва странно, но това малко приключение ще се превърне в скъп спомен и за двама ви.
Друг вариант е заедно да посетите събитие, изложба или каквото друго ви харесва, дори и това да е зоологическа градина. Плюсовете са много: няма да стоите на едно място и да се чудите какво да правите с немирните си ръце и крака, ще имате тема на разговор, т.е. всяка картина или животинче, което виждате. Не на последно място, доста бързо ще се запознаете с вкусовете на бъдещата си половинка.
image


Ако пък сте състезателна натура, отидете на боулинг, билярд, джаги, дартс или която игра ви е на сърце. Така ще го предизвикате още от първия ден, а и ще покажете уменията си в дадена област. Освен това, ще се забавлявате много, ама наистина много.
Както и да решите да прекарате първата си среща, не забравяйте да се усмихвате и да давате най-доброто от себе си. И не пропускайте да се погрижите за външността си, разбира се. Каквото и да си говорим, това е първото, което виждат мъжете. Второто ще му покажете, само ако заслужи, а за третото, което се крие в кухнята, трябва да е истински отличник в отношенията си с вас.
Усмивка и увереност преди първата среща 
Знаем, че си нервна преди първа среща. Поредният вреден навик, от който обаче не е толкова трудно да се отървеш. Избери си някоя от нашите 5 изпитани тактики, а ако не намериш най-добрия вариант за себе си сред тях - импровизирай! Важното е да "загрееш" с нещо, което доказано те прави щастлива и усмихната, за да избегнеш напрежението и да се насладиш на новото преживяване.

image
  Пусни си „Двама мъже и половина” или последния епизод на сериала, който те разсмива най-необуздано. Телевизията може да бъде прекрасно разсейваща и развеселяваща.

Сипи си чаша вино. Или две. Разбира се, след това си поръчай такси и не се качвай зад волана.

Помисли над въпроса „Защо този човек може да ме накара да се чувствам нервна?“ Не забравяй, че ако е точният човек, той ще те успокоява, няма да те натоварва.

Измисли си лична мантра. Стюарт Литъл винаги си повтаря: „Аз съм достатъчно добър, аз съм достатъчно умен и, мамка му, хората ме харесват!“

Сложи си високи токчета, любимия парфюм или каквото и да е, стига да изкарва най-добрата ти визия на бял свят и да те кара да се чувстваш страхотно.  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gelferomoni
Категория: Изкуство
Прочетен: 16725
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031